Βάρη: Τρεις έφηβοι ληστές σε κοσμηματοπωλείο- Συνελήφθη ένας απο τους δράστες

Τρεις έφηβοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Βάρη, καθώς με άμεση ανταπόκριση γειτόνων, συνελήφθη ένας από τους δράστες στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν κλοπιμαία

Οι τρεις δράστες, με την απειλή όπλου, εισέβαλλαν  (11/01-11.30)σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Βάρης και διέπραξαν ληστεία, αφαιρώντας κασετίνες με κοσμήματα .

Στις εκκλήσεις του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου σε βοήθεια ανταποκρίθηκαν περίοικοι ενώ καταστηματάρχες καταδίωξαν τους δράστες. Σε καταδίωξη, επτά καταστηματάρχες εγκλώβισαν και ακινητοποιήσαν έναν εκ των δραστών, στη κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.

Με άμεση κινητοποίηση πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη του δράστη, ενώ κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, διακριβώθηκε ότι πρόκειται για ανήλικο εφηβικής ηλικίας.

Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον κοσμηματοπώλη, ενώ οι αναζητήσεις για τους δύο συνεργούς του δράστη της ληστείας, συνεχίζεται καθώς τα άτομα έχουν ταυτοποιηθεί.