Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα ο Αστυνομικός Διευθυντής, Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος μετά την επίθεση που δέχθηκε από ομάδες αντιεξουσιαστών, πραγματοποίησε επίσκεψη το απογευμα της Τριτης (30/08), ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Ο πολιτικός προιστάμενος της ΕΛΑΣ είδε τον τραυματία Διοικητή, και ενημερωθηξε απο τους γιατρους για την πορεία της υγειας του, με την επιστροφή του από τη Βουλγαρία όπου παραβρέθηκε σε μονοήμερη επίσκεψη εργασίας με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών, Ρουμιάνα Μπατσβάροβα.
Σε δήλωσή του, ο Νίκος Τόσκας καταδίκασε την επίθεση:
“Προφανώς οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες και προφανώς θα κάνουμε τα πάντα για να συλληφθούν αυτοί που τις προκάλεσαν”
Ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος, αναμένεται να λαβει εξιτήριο (31/08) ωστόσο θα παραμείνει σε κατ οίκον νοσηλεία για κάποιες -ακόμα- ημέρες.