Μενίδι: Στον Ανακριτή αμετανόητος ο Αλβανός δολοφόνος της εν διαστάσει συζύγου του

Στην Ευελπίδων μετήχθη ο Αλβανός συζυγοκτόνος με θύμα την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι ενώπιων του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί

Ο 50χρονος Αλβανός Eduart Denaj, δηλώνει αμετανόητος για το έγκλημα σε βάρος της 40χρονης Αλβανής Enkelejda Limaj. Ο ίδιος κακοποιούσε συστηματικά την  εν διαστάσει σύζυγό του, και παραμένει αμετακίνητος στη θέση του, για την δολοφονία της μητέρας των δύο παιδιών τους.

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα» απολογήθηκε κυνικός και ψύχραιμος, στους στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, ο Αλβανός οικοδόμος. Ο ίδιος εντοπίσθηκε σε οικοδομή στη Φυλής το μεσημέρι της Πέμπτης (16/05) ενώ ήταν καταζητούμενος . Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Ποινική Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 50χρονος Eduart Denaj, φέρεται να είχε εμμονή με την Enkelejda Limaj, και ως προς το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να υποστήριξε, «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενό της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου, εγώ έκανα δύο δουλειές».

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος μετά τη δολοφονία της συζύγου του, διατηρεί και την επιμέλεια του 15χρονου γιου του, δεν έδινε συγκατάθεση για να ταξιδέψει στην Αλβανία ώστε να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, στην Αλβανία. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλβανικής Πρεσβείας για να ταξιδέψει ο ανήλικος.