Δέχθηκε επίθεση και ξυλοδαρμό ενώ περίμενε μαζί με τη μητέρα του το αστικό λεωφορείο, στη στάση που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Πάρκου, και συνελήφθη από πληρώματα της ΔΙΑΣ
Σύμφωνα με αυτόπτες του επεισοδίου, νωρίς το μεσημέρι (12/06) στο κέντρο της Λαμίας υπήρχε αυξημένη κίνηση, μετά και την ολοκλήρωση της λαϊκής αγοράς, και στη στάση του αστικού που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην κάτω πλευρά της πλατείας Πάρκου, κάτοικοι των προαστίων της Λαμίας περίμενα το λεωφορείο . Μεταξύ των επιβατών, και ο νεαρός με τη μητέρα του, μπροστά στον οποίο εμφανίστηκε άνδρας ηλικίας 40ετών και χωρίς να έχει προηγηθεί επεισόδιο στο σημείο, του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε. Διερχόμενοι και άλλοι επιβάτες, αιφνιδιάστηκαν και έβαλαν τις φωνές, ενώ στην προσπάθεια της μητέρας του νεαρού να τον απωθήσει, την απώθησε με αποτέλεσμα η γυναίκα, να σωριαστεί στο πεζοδρόμιο.
Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν πληρώματα της ΔΙΑΣ, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν στη σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με ενημέρωση από αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr ο 40χρονος έχει παραβατική συμπεριφορά και επανειλημμένα έχει απασχολήσει την Ασφάλεια. Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν με ασθενοφόρο τον νεαρό, ο οποίος είχε εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και τον μετέφεραν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Προανάκριση για το επεισόδιο διενεργεί το ΑΤ Λαμίας.