Ρομά, πήραν τα τρίγωνα και βρήκαν για τα κάλαντα, έλαβαν φιλοδώρημα και φεύγοντας έκλεψαν τα τρία ποδήλατα που είχαν αφήσει οι ένοικοι στην είσοδο πολυκατοικίας στη Λαμία
Οι τρεις Ρομά, το πρωί του Σαββάτου (31/12) παραμονή Πρωτοχρονιάς, χτύπησαν τα κουδούνια ενοίκων πολυκατοικία στη νότια πλευρά της Λαμίας, για να πουν τα κάλαντα. Για το “καλό της ημέρας”, οι ένοικοι άνοιξαν την κεντρική είσοδο, τα Ρομά τους “τα ‘πανε” και έλαβαν φιλοδώρημα, ωστόσο κατά την αποχώρησή τους, έκλεψαν και τα τρία ποδήλατα τα οποία είχα αφήσει οι ένοικοι στο κλιμακοστάσιο, στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Όταν οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλοπή, ενημέρωσαν την αστυνομία, χωρίς ωστόσο οι δράστες, να έχουν εντοπισθεί από τα πληρώματα, με τους Ρομά να διαφεύγουν.