Σοβαρό επεισόδιο με άτομο που εισέβαλε στο ΑΤ Κορωπίου επιτέθηκε στους εκτελούντες υπηρεσία Αστυνομικούς και συνελήφθη
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (30/03), ο άνδρας εισέβαλε στο Α.Τ. Κορωπίου καθώς στην είσοδο δεν υπήρχε παρουσία σκοπού. Μετέβη ήρεμος στον Αξιωματικό Υπηρεσίας και του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά με κατσαβίδι, τραυματίζοντας τον.
Στις φωνές του ΑξΥπ, προσέτρεξε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Όπλων οποίος επιχείρησε να αφοπλίσει το δράστη από κοινού με γυναίκα αστυνομικού που εκτελούσε υπηρεσία στο Τμήμα τους οποίους επίσης τραυματισε.
Άμεσα κλήθηκε η Άμεση Δράση, ενώ έγινε προσπάθεια να κλειδώσουν τον δράστη, στο γραφείο σε άτυπη απομόνωση. Λόγω της έξαρσης ψυχικής ορμής του δράστη και παρα τις προσκλήσεις των αστυνομικών να παραδοθεί, δεν ανταποκρίθηκε με συνέπεια να δεχθεί πυρά ακινητοποίησης.
Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ με τη συνδρομή ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr όλοι οι τραυματίες αστυνομικοί είναι εκτός κινδύνου.
Κατα τη διερεύνηση του επεισοδίου προέκυψε οτι ο δράστης, είχε νωρίτερα τραυματίσει άνδρα με το ίδιο αιχμηρό αντικείμενο το οποίο κατείχε μέσα σε λεωφορείο.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια τις συνθήκες και την έκβαση του αιματηρου επεισοδίου ενέργει η Ασφάλεια.
#Nantiareport: Το ΑΤ Κορωπίου ΔΕΝ ειχε σκοπό εξωτερικά- Πλειοψηφία τα Τμήματα λόγω έλλειψης προσωπικού ΧΩΡΙΣ σκοπούς με (το πολύ) τρεις υπηρετούντες σε βάρδια (!) ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος εισόδου- εξόδου ΧΩΡΙΣ κάμερες καταγραφής στους χώρους και το βράδυ ΚΛΕΙΣΤΕΣ Αστυνομικες Υπηρεσίες (ΑΤ/ ΤΑ).