Κολωνός: Διεκόπη η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση κακοποίησης τής 12χρονης

Η ερχομενη δικάσιμος, οπως αποφάσισε η Σύνθεση της Έδρας,  θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών σε προστασία του ανήλικου θύματος

Χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και κοινού σε δίκη κεκλεισμένων των θυρών, κάνοντας δεκτό σχετικά αίτημα που υποβλήθηκε, θα διεξαχθεί η δίκη στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, την ερχόμενη Τετάρτη (10/01) . Στο αίτημα της πολιτικής αγωγής συναίνεσαν οι διάδικοι.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας (08/01) στο ΜΟΔ Αθηνών έγινε η κλήρωση ενόρκων και η ανάγνωση καταλόγου των 14 μαρτύρων κατηγορίας. Πρώτη μάρτυρας πρόκειται να καταθέσει η θεία της ανήλικης.

Νωρίτερα, η αδελφή της 12χρονης ζήτησε να αποχωρήσουν από τους διαδρόμους δημοσιογράφοι και κοινό ώστε να προχωρήσει η δικονομικη διαδικασία.