Κεφαλλονιά: Πένθος στην ΕΛΑΣ – Κατέληξε ο 24χρονος αστυνομικός στα τραύματά του

Κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του, παρά την προσπάθεια του νοσηλευτικοϊατρικού προσωπικού, αστυνομικός της ΕΛΑΣ με καταγωγή από την Κεφαλονιά

Κατέληξε στα τραύματά του  ο 24χρονος αστυνομικός Γεράσιμος Τρωϊάνος, νοσηλευόμενος σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο νεαρός αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι πριν μερικές ημέρες ενώ βρισκόταν στο πατρικό του.

Ο Γεράσιμος Τρωϊάνος υπηρετούσε στο Τμήμα Αγίας Βαρβάρας και ήταν αποσπασμένος στο σχέδιο “Αριάδνη” σε επιτήρηση των σταθμών του ΜΕΤΡΟ .

«Ή θλίψη μας είναι μεγάλη… Αντίο Γλυκό, Ευγενικό, Χαμογελαστό, Καλό παιδί. Καλό Παράδεισο.

Έφυγε από κοντά μας ο Γεράσιμος Τρωϊάννος του Νικολάου και τής Μαρίας Παυλάτου σε ηλικία 24 ετών.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια από καρδιάς στην οικογένειά του, να τούς δίνει ο Άγιος Γεράσιμος δύναμη και κουράγιο. Με την συμπαράσταση μας» καταλήγει η συλλυπητήρια ανακοίνωση ανακοίνωση  του Συλλόγου Αίνος Πυργιού.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή (14/05-13.30) στον Ιερό Ναό Παναγίας στο κοιμητήριο του Τσακαρσιάνου.