Έρευνα για τα αίτια της πτώσης της σύζυγος στενου συνεργάτη του Πρωθυπουργού από το δωμάτιο σε όροφο ξενοδοχείου στη Μιχαλακοπούλου
Οι Αρχές ενημερώθηκαν (17/12-16.00) για πρώτη γυναίκας από τον 7ο όροφο ξενοδοχείου στη Μιχαλακοπούλου και στη σημείο μετέβησαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και διασώστες. Η γυναίκα έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων (7ος όροφος) σε παρτέρι με γκαζόν κοντά στην είσοδο του ξενοδοχείου. Την πτώση της ανέκοψε δένδρο ωστόσο τραυματίσθηκε βαρύτατα.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η γυναίκα ως πολυτραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, με την κατάσταση της υγείας της να είναι κρίσιμη. Και τέθηκε στην αναζωογόνηση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών όπου εξέπνευσε.
Σύμφωνα με το ξενοδοχείο η γυναίκα διέμενε στο δωμάτιό του 7ου ορόφου απο την περασμένη εβδομάδα (08/12) καθως είχε αποχωρήσει απο το σπίτι στο οποίο διέμενε με τον Γιάννη Βλαστάρη, δημοσιογράφο στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού.
Το κινητό της τηλέφωνο έχει παραληφθεί ωστε να εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ αναζητούνται συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις ως προς την ψυχική κατάσταση, που βρισκόταν τον τελευταίο καιρό.
Ο Γιάννης Βλαστάρης, απο το 2019 με την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο λογογράφος του καθώς επιμελείται τις δημόσιες παρεμβάσεις του στη Βουλή, τη ΔΕΘ αλλά παράλληλα και οποιαδήποτε σημαντική ομιλία απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.