Η “επαναστάτρια με τις χειρονομίες” μπροστά στον Αίαντα στα επεισόδια της Αθήνας, αναφέρεται από χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, στα στοιχεία Γερμανίδας influencer με συμμετοχή μεταξύ των ταραχοποιών σε συγκεντρώσεις με επεισόδια
Η παρουσία της στη μέση του δρόμου ενώ οι Αύρα κατάβρεχε με νερό μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στη συγκέντρωση για τα Τέμπη, σχολιάστηκε στα κοινωνικά δίκτυα και βρήκε υποστηρικτές.

Ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας μεταξύ των συγγενών θυμάτων- οι δύο κόρες και η ανιψιά του ανασύρθηκαν νεκρές- στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σε μεταμεσονύκτια ανάρτηση του για τη συγκέντρωση της Αθήνας στο Σύνταγμα (28/02), αναφέρθηκε στη γυναίκα που απαθανάτισε ο φωτογράφος φακός να στέκεται όρθια στη μέση του δρόμου, ενώ ο Αίαντας έριχνε νερό μετά τα σοβαρά επεισόδια με μολώτοφ, γκαζάκια και πέτρες κατά αστυνομικών και πολιτών.
“Δεν θα πω τίποτα μα τίποτα για ότι έγινε σήμερα. Σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ σε όλο τον κόσμο. Θέλω μόνο να δω αυτό το κορίτσι. Να το αγκαλιάσω και να του πω ότι πλέον είναι η κόρη μου” έγραψε ο Νίκος Πλακιάς, στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα.
Ωστόσο η “ταυτότητα” της, ακολούθησε τη δημοσιότητα που έλαβε, με χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα (τα οποία έχουν καταγραφεί), εκ των οποίων συμμετέχουν σε ανάλογες “κινητοποιήσεις αντίδρασης”, να την αναφέρουν ως γυναίκα ως γνωστή στους ταραξίες της “εγχώριας” αντιεξουσιαστικής κίνησης .

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για «σεσημασμένη 55χρονη Γερμανίδα influencer η οποία κινείται μεταξύ των ταραχοποιών, η ίδια επιλέγει να συμμετέχει σε μεγάλες συγκεντρώσεις, με προκλητική συμπεριφορά, μπροστά στο φωτογραφικό φακό για να να καταγράφεται σε στιγμιότυπα “αντίστασης”».
Στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για τους νεκρούς και τα θύματα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπως αναφέρεται από τους ίδιους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, για τη γυναίκα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, «είχε την προσωπική της λήψη από φωτογράφο», η οποία διακινήθηκε μέσω πρακτορείων και έγινε αφορμή για συζητήσεις.
Στα επεισόδια που ακολούθησαν στο Σύνταγμα, με επίσημα στοιχεία όπως αναφέρονται στο NantiaReport.gr από την ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκαν 220 προσαγωγές εκ των οποίων οι 73 συλλήψεις, και ταυτοποιήθηκαν Αντιεξουσιαστές εγχώριοι και ταραχοποιοί από χώρες της Ευρώπης καθώς και αλλοδαποί χωρίς χαρτιά. Για τα 47άτομα μεταξύ των συλληφθέντων (σ.σ τα επιπλέον 25 μέλη του “Ρουβίκωνα”) αναγνωρίστηκαν οι περισσότεροι ως οπαδοί και χούλιγκαν ομάδων με ποινικό μητρώο, με την ταυτοποίησή τους από εμφανή τατουάζ και από εξακρίβωση στοιχείων τους. Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται και παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο την Τρίτη (04/03).
_______
Nantiareport.gr Το NantiaReport.gr και εγώ προσωπικά βρέθηκαν από τα γνωστά “οργανωμένα γκρουπούσκουλα” εκφραστές του “πεζοδρομίου και των μπάχαλων” αποδέκτες απειλών με προτροπή σε εκδηλώσεις βίας και κατά της ζωής. Ενημερωτικά: Όλοι μας έχουμε κληθεί – σε διαφορετικές περίοδος και καταστάσεις – να επιλέξουμε πλευρά. Το (α)να βρίσκεσαι στη σωστή πλευρά, είναι αυτό που κρίνει η εξέλιξη των γεγονότων.
Αν είχαμε να επιλέξουμε πλευρά, θα ήταν σε αυτή των γυναικών σε θέση καμαριέρας στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία” που κλήθηκαν να καθαρίσουν τα μπάζα και τα σκαλοπάτια μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν μπάχαλοι στη συγκέντρωση για τα θύματα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη (28/02 2023), που διοργανώθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/02) στην πλατεία Συντάγματος.
Αλεξίου Νάντια