Φιλαδέλφεια: Διανυκτέρευση υπο αυστηρή επιτήρηση, σε κράτηση η Ειρήνη Μουρτζούκου

Στο κρατητήριο του Τμήματος Φιλαδέλφειας, βρίσκεται ως κρατούμενη,  η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απόφαση άσκησης Ποινικής Δίωξης σε βάρος της, μεταφέρθηκαν από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος της

Οι δηλώσεις της , οδήγησαν την Ειρήνη Μουρτζούκου, στη σύλληψη μετά από τρεις διαδοχικές μηνύσεις σε βάρος της,  απο τον αρραβωνιαστικό της μητέρας της, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr αποφασίστηκε καθως δεν διαθέτει το ΑΤ Χαλανδρίου κρατητήριο,  να διανυκτερεύσει σε Τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής, υπο αυστηρά επιτήρηση, καθως η ίδια είχε δηλώσει το μεσημέρι (21/11) ότι «δε θα αντέξει» αν τη θέσουν σε περιορισμό.

Μπύρα και σοκολάτα,  φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, να ζήτησε από τους αστυνομικούς,  οι οποίοι ελέγχουν διαρκώς τις ενέργειες της Ειρήνης Μουρτζούκου, σε αποτροπή  οποιουδήποτε «απρόοπτου» μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (22/11-12.00) οποτε και θα οδηγηθεί  στο Αυτόφωρο και να δικαστεί . Σε βάρος της εχει ασκηθεί Ποινικη Δίωξης  για το πλημμέλημα της συκοφαντικής δυσφήμισης διαμέσου του Τύπου (τηλεοπτικέςτης δηλώσεις).

Η Ειρήνη Μουρτζούκου για τις ώρες που βρίσκεται υπό την επιτήρησης της Αστυνομίας,  φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr να είναι συνεργάσιμη και σε ηρεμία.

Οι τρεις μηνύσεις από τον πατριό της- αρραβωνιαστικό της μητερας της Ειρήνης Μουρτζούκου τον οποίο ανέφερε ως πατέρα των παιδιών της σε δημόσια τοποθέτηση της, ενεργοποίησαν την αυτοφωρη διαδικασία με την οποία και συνελήφθη .

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/11) η Ειρήνη Μουρτζούκου, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα  Αμπελοκήπων και υπέβαλλε μήνυση σε βάρος δημοσιογράφου, στον οποίο είχε παραχωρήσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη,  ο οποίος της επιτέθηκε δημόσια . Μετα την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενημερώθηκε οτι στα στοιχεία της ειναι ενεργό αυτοφώρου και συλλαμβάνεται.

Σημειώνεται ωστόσο ότι για αδίκημα πλημμεληματικής φύσεως, οι κατηγορούμενοι είθισται να αφήνονται ελεύθεροι με προφορική εντολή Εισαγγελέα και μεταβαίνουν στην ορισμένη δικάσιμο. Ωστόσο για την Ειρήνη Μουρτζούκου,  με εντολή Εισαγγελέα αποφασίστηκε η παράταση της κράτησής της και η μεταγωγή της στο αυτόφωρο. Ενώ για τη μήνυση που υπέβαλλε η Ειρήνη Μουρτζούκου, σε βάρος του τηλεοπτικού δημοσιογράφου- παρουσιαστή, ο Εισαγγελέας ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία, χωρίς ωστόσο να προβούν οι αστυνομικοί στη σύλληψή του.