Υπηρεσιακή ενημέρωση απο την ΥΑΤ προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες διακινήθηκε στο εσωτερικό δίκτυο ενημέρωσης προς το ένστολο προσωπικό για έκτακτη αιμοδοσία
Όπως αναφέρει στο Υπηρεσιακό έγγραφο μεταξύ άλλων, «Κατόπιν σοβαρού τραυματισμού του που έλαβε χώρα την 7/12/2023 εξωτερικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη “Μ.Μερκούρη”, ο υπαρχιφύλακας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) και χρήζει άμεσης ανάγκης αίματος.
»Παρακαλείται το προσωπικό των Υπηρεσιών, που επιθυμεί να προσφέρει αίμα, ανεξαρτήτως ομάδος αίματος, να μεταβεί στο προαναφερόμενο νοσοκομείο από την 08:30′ ώρα της 09/12/2023, δηλώνοντας εθελοντές αιμοδότες για τον ανωτέρω ασθενή».