Αντιμέτωπος με πλημμελήματα ο καθηγητής Μαθηματικών ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι όπου διέμενε με τον ηλικιωμένο πατέρα του να έχει προβεί στην καύση του, στην αυλή τους
Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί (03/06) ο 57χρονος γιος του ηλικιωμένου, ο οποίος εντοπίσθηκε απανθρακωμένος στην αυλή της κατοικίας τους. Όπως ομολόγησε, ζούσε μαζί με το πτώμα του πατέρα του στο σπίτι τους στα Άνω Λιόσια από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν διαπίστωσε το θάνατό του.
Γείτονας ενημέρωσε (31/05) την αστυνομία, αναφέροντας ότι ο γείτονάς του έχει βγάλει στην αυλή και καίει ένα στρώμα και αναφύεται έντονη δυσοσμία. Στο χώρο το πλήρωμα της ΕΛΑΣ εντόπισε τον 57χρονο καθηγητή Μαθηματικών ενώ είχε βάλει φωτιά στο πτώμα του νεκρού πατέρα του.
Ο 57χρονος συνελήφθη , εξετάσθηκε από Ψυχίατρο, ο οποίος έκρινε ότι δεν χρήζει εγκλεισμού και δικάζεται (03/06) στο Αυτόφωρο.