Αιτωλικό: Νήπιο άνοιξε την πόρτα στο εν κινήσει όχημα της οικογένειας και παρασύρθηκε απο διερχόμενο

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα νήπιο 2,5ετων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, όταν άνοιξε την πόρτα του οικογενειακού αυτοκινήτου εν κινήσει, και παρασύρθηκε από το αμάξι που ακολουθούσε.

Το οικογενειακό αυτοκίνητο με οδηγό τον πατέρα και συνεπιβάτη τη μόλις 2,5ετων κόρη του, βρισκόταν εν κινήσει το βράδυ της Δευτέρας (21/8) κοντά στα δυτικά Γεφύρια, του Αιτωλικού.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το νήπιο κορίτσι άνοιξε την πόρτα του οχήματος και βρέθηκε στο δρόμο. Ο οδηγος διερχόμενου αυτοκινήτου που ακολουθούσε,   δεν πρόλαβε να αντιδράσει παρέσυρε το νήπιο και το τραυμάτισε σοβαρά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.