Βουλιαγμένη: Θύμα διάρρηξης στο διαμέρισμα του,το πρωην μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης

Οι διαρρήκτες έκλεψαν από το διαμέρισμα μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, με τον κατοχο τους να δηλώνει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικης Αττικής την κόπη

Θύμα διαρρηξης στο διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στην τριώροφη κατοικία οπου διαμένει με την οικογένειά του στην οδό Πανδώρας στην περιοχή της Βουλιαγμένης, το πρώην μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες απέσπασαν από το διαμέρισμα, €10.000 σε μετρητά και κοσμήματα.

Οι δράστες κατα την εξερεύνηση του χωρου προέκυψε οτι παραβίασαν μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος, καθως υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Ο 50χρονος και η οικογένειά του απουσίαζαν για τις ημέρες του Πάσχα και όταν επέστρεψαν τη Δευτέρα (21/04) αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη. Η σύζυγος του Αλέξανδρου Παρθένη δήλωσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικης Αττικής τη διάρρηξη, με την Αστυνομία να αναζητά τους δράστες .